Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.         тел.: (044) 482 42 83/84          icons8-facebook  instagram
 
здійснення онлайн-платежів з комісією 0 грн.:     сервіс  iPay.ua.      або      Приват24
ГоловнаЗагальна інформаціяновинипартнерство Федерації вейкбордингу і СК "ВЕЛТЛІНЕР"
ПрАТ "СК "ВЕЛТЛІНЕР" виступила партнером Федерації вейкбордингу та  воднолижного спорту по наданню страхового захисту учасникам змагань у м. Лазурне. 23.08.2015р.
 
 
Страховий захист діяв для 89 учасників змагань.
 
Віце-Президент Федерації, тренер, мастер спорту, та багаторазовий чемпіон України та світу - Дмитро Массалов планує представляти українських спортсменів  та брати участь у змаганнях по вейкбордингу у таких країнах: Таїланд, Туреччина, Німеччина та США. Цілодобовий страховий захист  на час перебування за кордоном (в т.ч. на час участі у змаганнях) він отримає за комплексним договором страхування подорожуючих ПрАТ "СК "ВЕЛТЛІНЕР" на сумму  покриття 30 000 Євро.
 
 ПрАТ "СК "ВЕЛТЛІНЕР" виступила партнером Федерації вейкбордингу та воднолижного спорту по наданню страхового захисту учасникам змагань у м. Лазурне, які відбулися 23.08.15 р. та учасникам всеукраїнських змагань, що відбулися 30.08.15 р. у м. Київ  (місце проведення: Х-парк). Страховий захист діяв для 89 учасників змагань.
 
 

інтернет - магазин

<
>

Вхід для співробітників